Avstägning av vatten och avlopp

Gäller endast för boende på 90B

Reliningen har nu kommit till ingång 90B där det har ställts ut en dusch och toalettvagn. En nyckel kommer delas ut till samtliga som kommer att ha behov av duschvagnen.

Det är endas ni på 90B som beröras av total nedstängning av avlopp och vatten. Stängningen av avloppet sker tisdag den 1/10 kl.10.00. och kommer att vara stängt till den 9/10. Swoosh jobbar så fort som det går för att bli klar så fort det bara går.

Under tiden som arbetet pågår får ni inte under några omständigheter använda er av avloppen, varken i kök eller badrum.

Tyvärr blir det lite besvärligt just med diskning. Under den här tiden som vatten/avlopp är avstängt måste ni samla eventuellt spillvatten i en hink som ni kan tömma i duschvagnen utanför. Tänk på att tappa upp vatten innan vattnet stängs av. Behöver ni färskvatten senare kommer ni kunna hämta det i tvättstugan eller städförrådet på 90A.

Nedan meddelande till samtliga boende på 90A-H

Förråd

I de förråd som har ett avlopp som vi måste komma åt, kommer vi att kontakta separat för åtkomst. Vi ber om ursäkt att vissa förråd blivit öppnade utan er vetskap. Nu tänker vi om och gör rätt.

Tvättstugan

Vi kommer tyvärr att behöva stänga tvättstugan när den ska göras under några dagar. Inför det kommer vi då att boka upp tider inför den åtgärden. Ingen som har bokat kommer att beröras.

Bastu/Gym

Kommer att hållas stängd under hela entreprenaden.

Information till boende 90H

Tyvärr kommer vi att behöva stänga Vatten och avlopp av samma anledning som på 90B. Mer information kommer om det närmare start.

Är det något ni undrar över så går det bra att ta kontakt med André Henningsson på Nisses förvaltning. andre.h@nisses.net eller 060-7500557

Med vänlig hälsning
Brf Katten gm
Nisses Förvaltnings AB

André Henningsson